Ik heb een eigen onderneming en wil mijn auto verkopen, kan dit?

Ja het is mogelijk om je auto van de zaak aan ons te verkopen. De auto van de zaak staat in de boekhouding van jouw bedrijf en zal daar uit verwijderd moeten worden. Voor deze transactie zul je een factuur moeten maken want je verkoopt een product vanuit jouw bedrijf.


Personenauto of bedrijfsauto

Het is goed om te bedenken dat er belastingtechnisch een verschil is tussen een personenauto en een bedrijfsauto. Bij het verkopen van een personenauto uit je bedrijf moet altijd rest-BPM worden betaald (vanzelfsprekend helpen wij jou hiermee) en dien je het BTW-bedrag op je factuur te vermelden. Over de rest-BPM hoef je geen BTW te berekenen. Nadat wij een prijs zijn overeengekomen, leveren wij ten behoeve van de door jou op te maken factuur, de juiste bedragen aan van de rest-BPM en de BTW.


Terug naar FAQ

 


Stap 1 van 3
Details van de auto

 


Stap 2 van 3
OmschrijvingFoto's
Om het snelst de beste prijs aan u door te kunnen geven, vragen wij u enkele duidelijke foto’s te uploaden. Maak in ieder geval een foto van schuin voor en een foto van het interieur.

 
 
 
 


Omschrijving
Omschrijf je auto in onderstaand veld, vermeld of je recent iets hebt vervangen, bijvoorbeeld een nieuwe distributieriem. Benoem ook datgene wat jouw auto uniek maakt, een specifiek soort banden of nieuwe velgen erop gezet? Laat het ons weten!


 


Stap 3 van 3
Jouw gegevens

 
 
 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


© mooieautobesteprijs B.V.