Hoe werkt mooieautobesteprijs.nl?

Stap 1

De aanmelding.

Om de beste prijs af te kunnen geven voor jouw mooie auto hebben onze taxateurs een aantal gegevens van je nodig:

  • Om te beginnen het kenteken en de actuele kilometerstand.
  • Merk, model, uitvoering en de extra opties
  • De optische en technische staat van jouw auto.

Aangezien foto’s vaak meer zeggen dan woorden ontvangen we ook graag een aantal duidelijke foto’s van de auto (uit verschillende hoeken), het onderhoudsboekje en de eventuele beschadigingen.

Zie hierbij ook een aantal voorbeelden: 


Stap 2

Het gegarandeerde bod.

Zodra alle gevraagde gegevens zijn ingevuld en de foto’s zijn toegevoegd hebben onze taxateurs een goed beeld van de door jouw aangeboden auto. Aan de hand van de aanmelding zal één van onze taxateurs telefonisch contact met je opnemen, de auto nogmaals doornemen. Want je wilt natuurlijk wel vertellen wat jouw mooie auto uniek maakt. Zij zullen dan ook direct telefonisch een gegarandeerd bod doen. Uiteraard krijg je de bieding ook per e-mail bevestigd.


Stap 3

Het bod accepteren en levering van je auto.

Ga je akkoord met het bod, dan is je auto verkocht!Je ontvangt dan van ons een verkoopovereenkomst en we maken een afspraak tot levering van jouw auto op onze vestiging in Soest.


Stap 4

De overdracht van jouw auto.

Je komt op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip op onze vestiging in Soest.Je neemt alle documenten mee welke nodig zijn voor de overdracht. (je ontvangt een checklist hiervoor bij de overeenkomst).Onze taxateurs zullen de auto inspecteren of deze in dezelfde staat verkeert zoals omschreven tijdens de aanmelding en vervolgens zullen zij een inkoopverklaring opstellen.

De auto wordt direct overgeschreven (gevrijwaard) en je ontvangt het vrijwaringsbewijs.Vervolgens zal de betaling van het gegarandeerde bod direct naar jou worden overgemaakt. Uiteraard ontvang je ook een betaalbewijs van ons.


Wat je allemaal nodig hebt voor je overdracht  • Geldig legitimatiebewijs
  • De kentekendocumenten
  • Eventueel het keuringsrapport
  • De onderhoudshistorie


Is alles gelukt dan is jouw mooie auto verkocht voor de beste prijs.


Of bekijk onze instructievideo

Stap voor stap door het proces heen


Stap 1 van 3
Details van de auto

 


Stap 2 van 3
OmschrijvingFoto's
Om het snelst de beste prijs aan u door te kunnen geven, vragen wij u enkele duidelijke foto’s te uploaden. Maak in ieder geval een foto van schuin voor en een foto van het interieur.

 
 
 
 


Omschrijving
Omschrijf je auto in onderstaand veld, vermeld of je recent iets hebt vervangen, bijvoorbeeld een nieuwe distributieriem. Benoem ook datgene wat jouw auto uniek maakt, een specifiek soort banden of nieuwe velgen erop gezet? Laat het ons weten!


 


Stap 3 van 3
Jouw gegevens

 
 
 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00© mooieautobesteprijs B.V.