Kan ik mijn auto beter nu of volgend jaar verkopen?

Eigenlijk is dit een beetje een niet te beantwoorden vraag. Je weet immers niet of bijvoorbeeld de Nederlandse economie er volgend jaar beter voor staat en of consumenten daardoor bereid zijn en in staat zijn om meer geld uit te geven aan een auto.


Jaar extra afschrijving

Ondanks allerlei ramingen en voorspellingen weet niemand hoe gewild jouw auto volgend jaar is. Wat wel vast staat is dat als je je auto een jaar later verkoopt deze dan een jaar ouder is en er dus een jaar extra op de waarde van je auto moet worden afgeschreven.

Kortom, volgend jaar is je auto minder waard en zal deze hoogst waarschijnlijk een lagere prijs opbrengen dan nu. Heb je bijvoorbeeld op internet gelezen wanneer er een nieuw model van jouw auto op de markt komt, dus de opvolger van de auto die je wilt verkopen, verkoop dan tijdig je auto: liefst voordat de opvolger daadwerkelijk verkrijgbaar is. Na de lancering van een nieuw model daalt namelijk vaak de prijs van het oude model. Ons advies: wil je je auto verkopen, wacht dan niet te lang.  


Terug naar FAQStap 1 van 3
Details van de auto

 


Stap 2 van 3
OmschrijvingFoto's
Om het snelst de beste prijs aan u door te kunnen geven, vragen wij u enkele duidelijke foto’s te uploaden. Maak in ieder geval een foto van schuin voor en een foto van het interieur.

 
 
 
 


Omschrijving
Omschrijf je auto in onderstaand veld, vermeld of je recent iets hebt vervangen, bijvoorbeeld een nieuwe distributieriem. Benoem ook datgene wat jouw auto uniek maakt, een specifiek soort banden of nieuwe velgen erop gezet? Laat het ons weten!


 


Stap 3 van 3
Jouw gegevens

 
 
 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


© mooieautobesteprijs B.V.