Fraude en oplichting bij online verkopen van je auto?

Er zijn allerlei partijen waaraan je als particulier tegenwoordig je auto kunt verkopen. Natuurlijk zijn er allerlei ronkende reclamespotjes op TV die iedereen willen geloven dat je ongeveer met 3 muisklikken elke auto voor een topprijs kunt verkopen. Dat is natuurlijk een iets te mooie voorstelling van zaken. Zaken doen met een oplichter is natuurlijk pas echt erg. Want in het ergste geval ben je je auto kwijt en ontvang je geen geld. Het is daarom aan te raden om zaken te doen met een betrouwbare en solide partij zodat je er zeker van bent dat je niet te maken krijgt met fraude en oplichting.
 

Fraude en oplichting voorkomen

Er zijn tal van partijen die online jouw auto willen kopen, hoe voorkom je dat je slachtoffer wordt van fraude en oplichting? Je kunt natuurlijk kiezen voor één van de bekende landelijke netwerken met dealers en/of intermediairs. Maar die dealers, intermediairs en de spotjes op TV moeten natuurlijk ook betaald worden. En dat gaat natuurlijk ten koste van jouw verkoopprijs. Mooieautobesteprijs.nl is onderdeel van Auto Smeeing Soest, al 50 jaar specialist in inkoop en verkoop van auto’s, en werkt zonder dealers en intermediairs. Bij ons krijg je dan ook gegarandeerd de beste prijs voor je auto en voorkom je fraude en oplichting.

Onderstaand een overzichtje van de voordelen als je je auto verkoopt aan onze verkoopservice: 


Directe bankoverschrijving

Bedrag wordt veilig overgemaakt; je krijgt hiervan een bewijs


Gratis RDW afmelding door RDW erkend bedrijf

RDW vrijwaringsbewijs krijg je direct mee


Betrouwbare contactgegevens

Alle contactgegevens openlijk beschikbaar 


Terug naar FAQ

 


Stap 1 van 3
Details van de auto

 


Stap 2 van 3
OmschrijvingFoto's
Om het snelst de beste prijs aan u door te kunnen geven, vragen wij u enkele duidelijke foto’s te uploaden. Maak in ieder geval een foto van schuin voor en een foto van het interieur.

 
 
 
 


Omschrijving
Omschrijf je auto in onderstaand veld, vermeld of je recent iets hebt vervangen, bijvoorbeeld een nieuwe distributieriem. Benoem ook datgene wat jouw auto uniek maakt, een specifiek soort banden of nieuwe velgen erop gezet? Laat het ons weten!


 


Stap 3 van 3
Jouw gegevens

 
 
 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


© mooieautobesteprijs B.V.