Hoe wordt ik betaald? Contant of via bankoverschrijving?

Het overeengekomen verkoopbedrag voor je auto wordt door ons betaald door overmaking vanaf onze bankrekening bij Rabobank. Daartoe zijn wij wettelijk verplicht omdat het accepteren van grote bedragen aan contant geld zou kunnen bijdragen aan fraude. We maken het bedrag over voordat je ons pand verlaat, op het door jou vooraf opgegeven bankrekeningnummer. 


Direct zichtbaar op je bankrekening

Na aflevering van je auto krijg je van ons een bewijs van de overboeking per bank. Heb je, net als wij, een rekening bij de Rabobank, dan staat het bedrag direct na overboeking op je bankrekening, dit is zichtbaar met de app van de Rabobank. Binnenkort zal elke betaling van de ene naar de andere bankrekening direct uitgevoerd worden en kun je, welke bank je ook hebt, het overgemaakte bedrag direct na de overboeking op je bankrekening zien staan.


Terug naar FAQ

 


Stap 1 van 3
Details van de auto

 


Stap 2 van 3
OmschrijvingFoto's
Om het snelst de beste prijs aan u door te kunnen geven, vragen wij u enkele duidelijke foto’s te uploaden. Maak in ieder geval een foto van schuin voor en een foto van het interieur.

 
 
 
 


Omschrijving
Omschrijf je auto in onderstaand veld, vermeld of je recent iets hebt vervangen, bijvoorbeeld een nieuwe distributieriem. Benoem ook datgene wat jouw auto uniek maakt, een specifiek soort banden of nieuwe velgen erop gezet? Laat het ons weten!


 


Stap 3 van 3
Jouw gegevens

 
 
 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


© mooieautobesteprijs B.V.