Kan de verkoopprijs afwijken van de online geboden prijs?

Heb je de gegevens online juist en compleet ingevuld en lever je de auto en toebehoren op zoals overeengekomen, dan ontvang je de prijs zoals door ons online is afgegeven.


Wees zo volledig mogelijk

Om een zo goed mogelijke prijs te bieden voor uw mooie auto is het belangrijk dat we zoveel mogelijk weten over de staat van de auto. Mocht er informatie over bijvoorbeeld schades of krassen ontbreken dan kan het zijn dat de uiteindelijke verkoopprijs afwijkt van de prijs zoals door ons online was geboden. Dat is natuurlijk heel logisch: bij een schade moeten we kosten maken om de schade te herstellen. Uitgebreide discussies over de feitelijke verkoopprijs zijn nooit helemaal uit te sluiten maar het is altijd raadzaam om op onze website juiste en volledige informatie te verstrekken.


Reservesleutel/card

Heb je bijvoorbeeld geen reservesleutel/card van je auto (meer), meld dat dan. Bij de verkoop dien je namelijk zowel een moedersleutel als een reservesleutel in te leveren. Als je geen reservesleutel/card hebt, dan zullen wij er een laten maken en worden de kosten hiervan in mindering gebracht op de prijs. 


Terug naar FAQ

 


Stap 1 van 3
Details van de auto

 


Stap 2 van 3
OmschrijvingFoto's
Om het snelst de beste prijs aan u door te kunnen geven, vragen wij u enkele duidelijke foto’s te uploaden. Maak in ieder geval een foto van schuin voor en een foto van het interieur.

 
 
 
 


Omschrijving
Omschrijf je auto in onderstaand veld, vermeld of je recent iets hebt vervangen, bijvoorbeeld een nieuwe distributieriem. Benoem ook datgene wat jouw auto uniek maakt, een specifiek soort banden of nieuwe velgen erop gezet? Laat het ons weten!


 


Stap 3 van 3
Jouw gegevens

 
 
 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


© mooieautobesteprijs B.V.