Kan ik ook namens iemand anders een auto verkopen (machtiging)?

Ja dit kan, maar alleen als je aantoonbaar gemachtigd bent door de rechtsgeldige eigenaar van de te verkopen auto. De mogelijkheid van machtigen geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven.


Machtiging aan een particulier

Misschien vind bijvoorbeeld jouw buurman, buurvrouw, broer of zus het vervelend om zijn/haar auto te verkopen. Hij of zij kan jou dan machtigen om de auto aan ons te verkopen. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het printen, invullen, ondertekenen van een eenvoudig machtigingsformulier dat je naar ons opstuurt samen met een kopie van een geldig legitimatiebewijs van de eigenaar van de betreffende auto.
Dit machtigingsformulier voor particulieren kun je hier downloaden.


Machtiging door bedrijf

Een tekenbevoegde van een bedrijf kan een particulier/werknemer machtigen om zijn/haar auto van de zaak aan ons te verkopen. Hij of zij dient dan een particulier/werknemer te machtigen om de betreffende auto aan ons te verkopen. Met ons machtingsformulier (1 A4) is dit snel te regelen.
Het enige wat je hoeft te doen is het machtigingsformulier voor bedrijven printen, de gevraagde gegevens in te vullen en het machtigingsformulier naar ons op te sturen samen met een kopie van een geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde persoon van het bedrijf en een kopie van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel.
Dit machtigingsformulier voor bedrijven kun je hier downloaden.


Terug naar FAQ

 


Stap 1 van 3
Details van de auto

 


Stap 2 van 3
OmschrijvingFoto's
Om het snelst de beste prijs aan u door te kunnen geven, vragen wij u enkele duidelijke foto’s te uploaden. Maak in ieder geval een foto van schuin voor en een foto van het interieur.

 
 
 
 


Omschrijving
Omschrijf je auto in onderstaand veld, vermeld of je recent iets hebt vervangen, bijvoorbeeld een nieuwe distributieriem. Benoem ook datgene wat jouw auto uniek maakt, een specifiek soort banden of nieuwe velgen erop gezet? Laat het ons weten!


 


Stap 3 van 3
Jouw gegevens

 
 
 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


© mooieautobesteprijs B.V.