Mijn auto ruikt naar hond. Is dat een probleem?

Het hoeft op zich geen onoverkomelijk probleem te zijn als je auto naar hond ruikt. Veel mensen beschouwen hun hond ongeveer als een gezinslid en nemen hun huisdier mee in de auto. Heeft je auto een hondengeur, geef dit dan duidelijk aan bij je online aanmelding. Vanzelfsprekend zal een hondengeur tijdens onze taxatie geconstateerd worden. De kosten die wij moeten maken om de hondengeur door een gespecialiseerd reinigingsbedrijf te laten verwijderen zullen verrekend worden met onze biedingsprijs. Kortom, heeft jouw auto een hondengeur dan is dat waarschijnlijk geen probleem maar geef dit wel duidelijk door bij je aanmelding.


Terug naar FAQ

 


Stap 1 van 3
Details van de auto

 


Stap 2 van 3
OmschrijvingFoto's
Om het snelst de beste prijs aan u door te kunnen geven, vragen wij u enkele duidelijke foto’s te uploaden. Maak in ieder geval een foto van schuin voor en een foto van het interieur.

 
 
 
 


Omschrijving
Omschrijf je auto in onderstaand veld, vermeld of je recent iets hebt vervangen, bijvoorbeeld een nieuwe distributieriem. Benoem ook datgene wat jouw auto uniek maakt, een specifiek soort banden of nieuwe velgen erop gezet? Laat het ons weten!


 


Stap 3 van 3
Jouw gegevens

 
 
 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


© mooieautobesteprijs B.V.