Moet ik mijn auto schoonmaken voordat ik hem verkoop?

Misschien vraag je je af waar al die moeite goed voor is. Eigenlijk is het antwoord op die vraag heel voor de hand liggend. Een auto die niet schoon is ziet er ten eerste minder aantrekkelijk uit, want ook bij een auto geldt dat een eerste indruk heel belangrijk is.

Daarnaast is er ook een praktische reden: het taxeren van een vuile auto kost meer tijd omdat bijvoorbeeld lakschade bij een vuile auto minder goed zichtbaar is. Iemand zou kunnen denken dat als je lakschade hebt het slim is om de auto ongewassen aan te bieden voor taxatie omdat de lakschade dan minder opvalt en je een hogere taxatieprijs krijgt. Dat klinkt aannemelijk, maar onze ervaren taxateurs kijken ‘hier door heen’. Bovendien, als later alsnog blijkt dat er meer of een ernstiger lakschade is dan door jou is opgegeven of vermeld, dan is het aannemelijk dat we het geboden bedrag niet kunnen garanderen. Ons advies is dan ook: maak je auto goed schoon en wees transparant en eerlijk over eventuele lakschades en overige onvolkomenheden. 


Terug naar FAQ

 


Stap 1 van 3
Details van de auto

 


Stap 2 van 3
OmschrijvingFoto's
Om het snelst de beste prijs aan u door te kunnen geven, vragen wij u enkele duidelijke foto’s te uploaden. Maak in ieder geval een foto van schuin voor en een foto van het interieur.

 
 
 
 


Omschrijving
Omschrijf je auto in onderstaand veld, vermeld of je recent iets hebt vervangen, bijvoorbeeld een nieuwe distributieriem. Benoem ook datgene wat jouw auto uniek maakt, een specifiek soort banden of nieuwe velgen erop gezet? Laat het ons weten!


 


Stap 3 van 3
Jouw gegevens

 
 
 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


© mooieautobesteprijs B.V.