Wanneer moet ik mijn verzekering opzeggen?

Je kunt de verzekering van je auto opzeggen zodra je het vrijwaringsbewijs hebt ontvangen. De beŽindiging van de verzekering voor jouw auto kun je natuurlijk ook de dag na het ontvangen van het vrijwaringsbewijs laten ingaan. Maar bijna alle verzekeraars eisen tegenwoordig een kopie van het vrijwaringsbewijs voordat de verzekering daadwerkelijk kan worden stopgezet.


Kopie vrijwaringsbewijs voor opzeggen verzekering

Het is natuurlijk logisch dat autoverzekeringen tegenwoordig een kopie van het vrijwaringsbewijs van een voertuig (personenauto, bestelwagen of motor) willen ontvangen voordat ze een verzekering stopzetten. De afgelopen jaren zijn er namelijk steeds meer fraudezaken geweest rondom autoverzekeringen. Om fraude en oplichting op het gebied van autoverzekeringen zo veel mogelijk tegen te gaan hebben verzekeringsmaatschappijen besloten om het toesturen van een kopie van het vrijwaringsbewijs verplicht te stellen voor het beŽindigen van de verzekering. Bij het opzeggen van je autoverzekering stuur je online een foto of een scan mee van je vrijwaringsbewijs. Kortom, een kleine moeite die zorgt voor extra zekerheid. 


Terug naar FAQ

 


Stap 1 van 3
Details van de auto

 


Stap 2 van 3
OmschrijvingFoto's
Om het snelst de beste prijs aan u door te kunnen geven, vragen wij u enkele duidelijke fotoís te uploaden. Maak in ieder geval een foto van schuin voor en een foto van het interieur.

 
 
 
 


Omschrijving
Omschrijf je auto in onderstaand veld, vermeld of je recent iets hebt vervangen, bijvoorbeeld een nieuwe distributieriem. Benoem ook datgene wat jouw auto uniek maakt, een specifiek soort banden of nieuwe velgen erop gezet? Laat het ons weten!


 


Stap 3 van 3
Jouw gegevens

 
 
 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


© mooieautobesteprijs B.V.