Wat zijn de nadelen van verkopen aan een (merk)dealer?

Een nadeel van het verkopen van je auto aan een (merk)dealer is dat zij gespecialiseerd zijn in het verkopen van auto's en niet in het inkopen van auto's. De kans bestaat dat verschillende autodealers elk een verschillend bod zullen uitbrengen op jouw auto. 


Wij raden je hoe dan ook aan om meerdere (merk)dealers te bezoeken en ook online verschillende biedingen voor jouw auto op te vragen. Dat kost inderdaad veel tijd. Je zou met jezelf kunnen afspreken om bijvoorbeeld 3 dealers te bezoeken en je auto aan te bieden bij 3 online inkopers waaronder natuurlijk mooieautobesteprijs.nl


Kies voor ons en bespaar tijd

Natuurlijk taxeren wij graag - gratis en geheel vrijblijvend - ook jouw personenauto (ook bedrijfsauto) of bestelwagen. Ons taxateursteam is hierin bedreven want doet dit de hele dag. Welk merk of type je ook hebt. Als geen ander weten onze taxateurs een auto te waarderen en zullen we altijd met een interessante prijs voor je auto komen.


Terug naar FAQ

 


Stap 1 van 3
Details van de auto

 


Stap 2 van 3
OmschrijvingFoto's
Om het snelst de beste prijs aan u door te kunnen geven, vragen wij u enkele duidelijke foto’s te uploaden. Maak in ieder geval een foto van schuin voor en een foto van het interieur.

 
 
 
 


Omschrijving
Omschrijf je auto in onderstaand veld, vermeld of je recent iets hebt vervangen, bijvoorbeeld een nieuwe distributieriem. Benoem ook datgene wat jouw auto uniek maakt, een specifiek soort banden of nieuwe velgen erop gezet? Laat het ons weten!


 


Stap 3 van 3
Jouw gegevens

 
 
 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


© mooieautobesteprijs B.V.