Wat zijn de nadelen van verkopen via o.a. marktplaats en autoscout24?

Het verkopen van je personenauto of bedrijfswagen via marktplaatsachtige internetbedrijven lijkt misschien heel aantrekkelijk. Maar voor velen, zeker voor degenen die niet goed thuis zijn in de autobranche en/of niet heel bedreven zijn in prijsonderhandelingen, is het verkopen van je auto via marktplaatsen niet aan te raden. Je loopt het risico dat je een te lage prijs voor je auto gaat vragen zodat je een te laag bedrag voor de door jou aangeboden auto ontvangt. Of je vraagt juist een te hoge prijs zodat er te weinig of zelfs helemaal geen vraag is naar de door jou aangeboden auto.


Een te lage vraagprijs maar ook een te hoge vraagprijs zijn dus niet goed. Uit ervaring zijn wij op de hoogte van de beste prijs voor je auto. Dat is ook logisch natuurlijk. Het inkopen van auto’s en met name mooie auto’s is ons dagelijkse werk. 


Een groot nadeel als je je auto aanbiedt via marktplaats of een vergelijkbaar platform op internet is dat je alles zelf moet regelen. Je moet goede foto’s maken van de door jou aangeboden auto, je moet verkoopteksten verzinnen en plaatsen, bij jou thuis eventuele kopers te woord staan, prijsonderhandelingen met onbekenden voeren die wellicht veel van auto’s en de automarkt weten en misschien heel goed zijn in afdingen. En na de bezichtigingen zul je zelf de overdracht inclusief de betaling aan jou moeten verzorgen. 


Terug naar FAQ

 


Stap 1 van 3
Details van de auto

 


Stap 2 van 3
OmschrijvingFoto's
Om het snelst de beste prijs aan u door te kunnen geven, vragen wij u enkele duidelijke foto’s te uploaden. Maak in ieder geval een foto van schuin voor en een foto van het interieur.

 
 
 
 


Omschrijving
Omschrijf je auto in onderstaand veld, vermeld of je recent iets hebt vervangen, bijvoorbeeld een nieuwe distributieriem. Benoem ook datgene wat jouw auto uniek maakt, een specifiek soort banden of nieuwe velgen erop gezet? Laat het ons weten!


 


Stap 3 van 3
Jouw gegevens

 
 
 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


© mooieautobesteprijs B.V.