Welke gegevens hebben jullie van mij nodig?

Als je auto aan ons verkoopt dienen we je NAW-gegevens (naam, adres, woonplaats) van je te ontvangen maar ook je telefoonnummer (vast en/of mobiel) en het liefst ook je e-mail adres. Uiteraard dienen we ook het bankrekeningnummer te ontvangen waarop we het overeengekomen bedrag kunnen storten.


Sinds 1 januari 2014 zijn zowel alle nieuwe als gebruikte auto’s waaronder bestelauto’s overgeschreven via een zogenoemde kentekencard (pasjesformaat). Per die datum zijn er geen autopapieren meer voor betreffende auto’s. Heb je een auto waarvan het kenteken deel 1 voor 1 januari 2014 is afgegeven, dan dien je in het bezit te zijn van autopapieren. Neem het origineel hiervan mee bij de verkoop van je auto.


Heb je de auto gekocht voor 1 januari 2014, dan dien je de autopapieren te hebben en die bij de verkoop mee te brengen (geen kopieën) 


Benodigde documenten voor de overdracht:


1a. Autopapieren
- Kentekenbewijs deel 1A van de betreffende auto.
- Kentekenbewijs deel 1B van de betreffende auto.
- Overschrijvingsbewijs (deel 2) van de betreffende auto.

Of

Heb je een nieuwe of occasion gekocht NA 1 januari 2014 dan heb je de kentekencard en de 2 tenaamstellingscodes nodig voor het overschrijven van de auto.

1b. Kentekencard/kentekenbewijs
- Kentekencard (pasjesformaat) van de personenauto/bestelwagen die je wilt verkopen.
- 1e deel van de tenaamstellingscode (deze heb je ontvangen bij aflevering van je auto).
- 2e deel van de tenaamstellingscode (deze ontving je gelijktijdig met de kentekencard).

Bij de verkoop van je auto dien je een compleet kentekenbewijs in te leveren.
Is je kentekenbewijs niet compleet? Vraag dan de ontbrekende documenten (opnieuw) aan op de website van RDW: www.rdw.nl. Hou er rekening mee dat de ontvangst van de ontbrekende documenten enige tijd kan duren. Dan krijg je altijd een kentekencard en de bijbehorende tenaamstellingscodes thuis gestuurd. Je ontvangt geen papieren kentekenbewijs meer.


2. APK keuringsrapport
Bij verkoop van je auto dienen we eveneens het originele APK keuringsrapport te kunnen inzien.


3. (Onderhouds)boekjes
Natuurlijk willen we de onderhoudshistorie van je auto kunnen bekijken. Benodigd bij de verkoop van je auto zijn dan ook de (onderhouds)boekjes.


4. Geldig legitimatiebewijs
Bij de verkoop van je auto aan dien je een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-card of rijbewijs) aan ons te overleggen.


5. Bankpas
Neem bij de verkoop van je auto ook de bankpas mee van het bankrekeningnummer waarop we het overeengekomen verkoopbedrag moeten storten.


6. Machtiging (als u zelf verhinderd bent)

Mocht u niet zelf kunnen komen, zorg dan voor een geldige machtiging. 


Terug naar FAQ

 


Stap 1 van 3
Details van de auto

 


Stap 2 van 3
OmschrijvingFoto's
Om het snelst de beste prijs aan u door te kunnen geven, vragen wij u enkele duidelijke foto’s te uploaden. Maak in ieder geval een foto van schuin voor en een foto van het interieur.

 
 
 
 


Omschrijving
Omschrijf je auto in onderstaand veld, vermeld of je recent iets hebt vervangen, bijvoorbeeld een nieuwe distributieriem. Benoem ook datgene wat jouw auto uniek maakt, een specifiek soort banden of nieuwe velgen erop gezet? Laat het ons weten!


 


Stap 3 van 3
Jouw gegevens

 
 
 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


© mooieautobesteprijs B.V.