Zijn er kosten verbonden aan het verkopen van mijn auto?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het verkopen van je auto. Het verkopen van je auto aan mooieautobesteprijs.nl is geheel kosteloos. Anders dan bij diverse landelijk actieve online inkooporganisaties rekenen wij geen kosten voor onze service. Dat betekent dat je de prijs krijgt die we overeenkomen zijn en dat er niet allerlei bijkomende kosten zijn zoals onder meer administratiekosten, taxatiekosten, transactiekosten, verkoopkosten en kosten voor het rijklaar maken van je auto.


Gratis service

Bij het verkopen van je auto komt veel kijken. Je moet allerlei documenten overhandigen en wellicht weet je niet wat de precies technische staat van je auto is. Onder meer daardoor is het vooraf moeilijk in te schatten welke prijs je auto feitelijk opbrengt. Omdat het verkopen van een auto voor mensen met weinig of geen ervaring op zich al intensief en ingewikkeld genoeg is brengen wij geen aanvullende kosten in rekening als de auto volledig volgens afspraak is/wordt opgeleverd. Dat is natuurlijk wel zo prettig omdat je hierdoor meteen weet wat je auto precies oplevert. 

Terug naar FAQ

 


Stap 1 van 3
Details van de auto

 


Stap 2 van 3
OmschrijvingFoto's
Om het snelst de beste prijs aan u door te kunnen geven, vragen wij u enkele duidelijke foto’s te uploaden. Maak in ieder geval een foto van schuin voor en een foto van het interieur.

 
 
 
 


Omschrijving
Omschrijf je auto in onderstaand veld, vermeld of je recent iets hebt vervangen, bijvoorbeeld een nieuwe distributieriem. Benoem ook datgene wat jouw auto uniek maakt, een specifiek soort banden of nieuwe velgen erop gezet? Laat het ons weten!


 


Stap 3 van 3
Jouw gegevens

 
 
 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


© mooieautobesteprijs B.V.